Skambankt

Skambankt NO

Skambankt er et kompromissløst hardrockband fra Jæren i Rogaland, med over 20 års erfaring. Bandet har tilbakelagt utallige turnéer og gitt ut fem kritikerroste album, som alle har herjet Norges offisielle albumliste, VG-lista topp 40. Bandets forrige album «Sirene» (2014) gikk rett inn på førsteplassen og høstet 15 femmere på terning. Tenk det! Trippel Yatzy! I 2014 stakk de av med Spotify-prisen for «Årets innovatør» under Spellemannprisen. Nå er de klar med sitt sjette album «Horisonten Brenner».

Skambankt ble startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille til avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet ni sanger som ble framført samme kveld. Etter dette skulle det ta 10 år før deres ordentlige debut kom ut, deres selvtitulerte album fra 2004. Skiva gav umiddelbare etterskjelvinger og mersmak hos en raskt voksende fanskare. Skambankt er i dag regnet som et av Norges største band innen rockesjangeren.

De har gjestet Telegrafbukta før og vi vet at det ikke forbigår i verken stillhet eller forglemmelse. Dette blir svært. Skambankt!

«Skambankt slår hardere og tettere og mer treffsikkert enn noen gang.»

  • Mode Steinkjer, Dagsavisen s anmeldelse av «Horisonten Brenner»

Sjekk ut musikkvideoen til «Horisonten Brenner» her: http://bit.ly/2FJvJiD

Sjekk ut Skambankt på Spotify her: http://spoti.fi/2FVPs1K

 

 

 

Tilbake til bandoversikten
Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no