The Good The Bad and The Zugly

The Good The Bad and The Zugly NO

Oslo-pøblene THE GOOD THE BAD & THE ZUGLY løfta regelrett taket da de spilte på Blårock tidligere i år. Og selv om det ikke finnes noe tak ute i Telegrafbukta, blir det garantert ganske intenst og hett og rått og hardt og ja, FETT når de kommer til Bukta til neste år.    

Og bandet har holdt et skyhøyt nivå hele veien siden deres sterke debut i 2013. Med en kompromissløs, fengende og leken punkrock som er fullproppet med galskap og infantil humor. De vant til og med Spellemann i kategorien rock i år for tredjeplata «Misantropical House». Altså, bandet trøkker på. De leverer ALLTID varene live. Vokalist Ivar Nikolaisen som også er frontfigur i Kvelertak har en helt egen attitude og skriker så desperat og høyt at man kan anse det som et massivt angrep på øregangene. Kombinert med heseblesende koring og riffing blir det alltid både intenst og helt ekstremt eksplosivt. Nytt album ventes 17.januar og andre smakebit på det kommer allerede 6.desember. Snart altså!  

«GBZ» er virkelig i fyr og flamme om dagen. Ivar Nikolaisen vil jeg påstå er landets beste frontfigur! Med Spellemannprisen i sekken og en rekke utsolgte klubbkonserter i ryggen, blir The Good The Bad & The Zugly å sette fyr på Bukta!
– Isak Harbitz, booking

Tilbake til bandoversikten
Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no