I samarbeid med Norges Råfisklag og Kjøkkensjefen lanserer Bukta i år «Feskekaka i handa».
Buktas profil er rock, øl og sjømat i Telegrafbukta og ønsker i den forbindelse hvert år å ha gode og smakfulle sjømatretter på menyen. I år rettes fokuset mot den gode og gammeldagse feskekaka.
- Vi streber alltid etter å tenke nytt og gi publikum gode opplevelser. Jeg personlig har veldig gode minner knyttet til «feskekaka i handa» fra flerfoldige lørdagsturer i Tromsø sentrum da jeg var yngre. Dette er noe som fortsatt er populært blant oss her i nord og da må vi jo så klart tilby det på årets festival. Sier festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen
«Feskekaka i handa» skal selges fra et autentisk naust midt på sletta i Telegrafbukta. Og i den forbindelse trengs det et naust.
- Her ønsker vi å fri litt til Buktas publikum. Har noen et naust stående eller et som nettopp har blitt revet som vi kan sette sammen igjen? Da er vi kjempeinteresserte i og enten leie, låne eller få. Vi vil at det skal være så autentisk som mulig. Det kan godt være litt «rufsete i kantene». Forteller markedssjef på Norges Råfisklag, Lise Mangseth.
Om du har det vi er ute etter kan du ta kontakt med festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen på mail lasse@bukta.no eller telefon 950 58 368