deLillos klare for Bukta!

deLillos klare for Bukta!

Ti år etter forrige besøk, er deLillos igjen klare for å innta hovedscenen på Buktafestivalen. deLillos, en av «de fire store» i norsk rock, feirer i år 35 års jubileum som band. Vi har i den forbindelse invitert bandet til å gjøre en spesiell konsert. Denne kvelden blir halvparten av konserten til bandet, en hyllest til Lars Fredrik Beckstrøm sine låter i deLillos.

«Dette er en ide vi har hatt lenge, og veldig kult at deLillos blir med å lager en konsert som på mange måter blir en hyllest til bandets egen låtskriver, Lars Fredrik Beckstrøm. Han har gjennom mange år vært en viktig bidragsyter til låter i deLillos-universet og står bak klassikere som «Nittenåttifire» «Kongepuddelen Odd», «Balladen om Kåre og Nelly». Disse vil for alltid være klassikere i norsk rock! Sier Robert Dyrnes

deLillos har i over 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Les mer her.  

 

 

 

 

 

 

DiodeIshavskraftLerøyMackNordlysTromsokortet
Fler bilder i vårtbildegalleri

All rights Bukta Tromsø Open Air Festival | VAT number: 986 771 573

Mail: Postboks 327, 9254 Tromsø | Visit us: Tvibit. Parkgata 27/29, Tromsø

Booking: booking@bukta.no | General inquiries: post@bukta.no

Cookies, milk and rock'n'roll

Gnistdesign.no