Oppskrift på Fesk&Beiken

Vi holder på festivalstemningen, og smeller til med oppskrift på Fesk&Beiken!

Boknafisk er en liten uoppdaget skatt. Det er en halvtørket skrei, noe som gjør at smaken blir veldig delikat og mild og fin. Fisk hører hjemme i Bukta og det er mye enklere å jobbe med sjømat på festival enn all annen mat. Sjømat er den enkleste enkelmaten!

Dette trenger du:

  • Boknafisk
  • Bacon
  • Potet
  • Purreløk
  • Gressløk eller persille
  • Smør
  • Litt melk

Det går fort og er nesten umulig å ødelegge, i følge de to matkyndige gutta, Gunnar og Ørjan på Mathallen.

Fesk og bacon er veldig enkelt å lage. Det er noe alle klarer å lage hjemme og det tar like lang tid som det tar å koke potetene. Vips så har du en super middag, som er sunn, lett og god, sier Ørjan på Mathallen .

Publisert 17.07.2020