På Bukta finner du tre ulike matleverandører. Mathallen, Roast og Maggies Farm. Her finner du alt du trenger å vite om menyen og eventuelle allergener.
HVALBURGER 145,-
Hvalburger med estragonmajones, løk og salat.
(Egg, melk, laktose, hvete, gluten, sennep)
FISKEBURGER 135,-
Fiskeburger med estragonmajones, løk og salat.
(Egg, melk, laktose, fisk, sennep, hvete, gluten)
VEGGISBURGER 135,- (vegetar/vegansk om man bytter til brød u/egg)
Falafelburger med vegansk chilimajones og syltet løk.
(Hvete, gluten, egg) Mulighet for hamburgerbrød uten egg på forespørsel.
JIANBING 145,-
Wrap med grønn curry, confitert sei, asparges, vårløk og romanosalat.
(Fisk, egg, sesamfrø, melk, gluten, hvete og laktose)
HOVEDTELTET:
FESK OG POTEDES 120,- Panert sei med pommes frites og remulade. (Fisk, gluten, hvete, egg) BOILL I BUKTA 100,- 5 friterte klippfiskboller, Bolinhos, med chilidressing. (Fisk, melk, kan inneholde spor av gluten (egg og soya i dressing)) BACALAO 160,- (glutenfri/laktosefri) Tomatbasert klippfiskgryte med potet og løk. (Fisk, sulfitt) KLIPP-I-TOMATO 110,- (glutenfri) 2 klippfiskkaker med spicy tomatsalat med røkt paprika og epledip. (Fisk, melk, sulfitt (dressing:Egg, melk, sulfitt, soya )) GRØNN CURRYSUPPE 90,- (glutenfri/laktosefri/vegansk) Vegansk grønnsakssuppe av curry og kokosmelk, servert med gresskarkjerner, soyasopp og gulrot. (Selleri, sulfitt, soya) BØNNER I BUKTA 90,- (glutenfri/laktosefri/vegansk) Vegansk tomat-og bønnesalat med urter. (Sulfitt)SJARKEN:
FESKEKAKA I HANDA 20,- // 3 FOR 50,- (glutenfri) (Fesk, melk)NYLØKKEN:
RÅ FESK 70,- (glutenfri/laktosefri) Sashimi av Lerøy Aurora laks med soyarogn, wasabiagurk, syltet ingefær, vårløk og Ponzu-saus (glutenfri soyasaus). (Fisk, soya) LODDRETT 110,- (laktosefri/glutenfri) Potetvaffel, lodderogn, eggekrem, løk og kanskje en urt. (Fisk, egg, sulfitt)NAUSTET:
FESK OG BEIKEN 150,- (glutenfri) Boknafesk servert på potetmos og toppet med bacon. (Fisk, melk)