Praktisk

Praktisk

18-20. juli 2019

3-dagers festivalpass

 • (20.juli 2018) 1499,-*
 • (21.september 2018) 1599,-*
 • (1.november 2018) 1699,-*
 • (1.januar 2019) 1799,-*
 • 1.mars 2019 1899,-*
 • I døra 1999,-

(+bill.avg)

Dagsbilletter

 • 899,-* per dag

Kjøp billett

Gratis rusfritt arrangement, lørdags formiddag i Telegrafbukta. Dørene åpner kl. 11:00. Åpent for alle, også de uten festivalarmbånd.

Info om Bukta i byen 2019 kommer.

Det er 18-års aldergrense på kveldsarrangementene til Buktafestivalen. Dette er en absolutt grense og vi tillater ingen under 18 år inn på festivalområdet.

På «Bukta for alle» er det gratis inngang og fri aldersgrense.

For å komme inn på festivalområdet må du ha et festivalarmbånd. Dette får du i inngangen til festivalområdet i Telegrafbukta ved å vise gyldig billett.

Du kan også bytte billett i armbånd på Buktafestivalens stand på Nerstranda kjøpesenter uka før festivalen.

Du trenger ikke armbånd for «Bukta for alle» (gratis) og «Bukta i byen» (egne billetter for forhåndssalg eller i døra).

Helsepersonell kan melde seg i teltet merket «Akkreditering» på inngangsområdet, og registrere seg for å få dagsarmbånd i stedet for festivalarmbånd, slik at de kan overholde uniformsreglement på arbeidsplassen.

Man kan betale med kort og kontanter på alle utsalgssteder på festivalen.

 

Sikten er god, og vi har en egen rullestolrampe foran Telegrafbukta-scene. Det kan være litt vanskelig for rullestolbrukere å bevege seg rundt på festivalområdet på grunn av noe kupert terreng, vi anbefaler derfor rullestolbrukere å ha med seg ledsager.  Det finnes toalett for funksjonshemmede på festivalområdet.

Den funksjonshemmede må ha festivalbillett. Ledsager kommer inn gratis ved fremvisning av kommunalt ledsagerbevis. Ved spesielle behov ber vi om å ta kontakt.

Følgende er ikke tillatt å ta med inn på festivalområdet:

 • Profesjonelt fotoutstyr. Dette inkluderer ekstra linse og ellers alt av ekstrautstyr. Det er kun lov med hobby/speilrefleks med standardlinse og kompaktkamera.
 • Profesjonelt video- og lydopptaksutstyr
 • Kniver og andre skarpe gjenstander
 • Mat og drikke, herunder alkohol
 • Flasker og termoser
 • Hunder og andre kjæledyr
 • Brannfarlig materiale (inkludert parfyme og hårspray)
 • Paraplyer
 • Campingstoler
 • Grill
 • Selfiestang

Vesker og ryggsekker vil bli undersøkt ved inngangen, og forbudte gjenstander blir konfiskert.  Buktafestivalen tar ikke ansvar for konfiskert utstyr.

Det serveres mat og drikke på festivalområdet.

Våre samarbeidspartnere har egne matboder hvor det selges nydelige sjømatretter. Du får kjøpt både vegetarmat og en del allergivennlig mat, og fra naustet kan du få kjøpt feskekaka i handa. På Kaffe & Vaffel kan du få varm drikke med noe søtt til.

Alkoholholdig drikke serveres i barene på kveldsarrangementene.

Det er ikke tillatt å medbringe mat og drikke på festivalområdet.

Vår miljøfilosofi er å satse på kortreiste produkter og lokale leverandører. Vi har som mål å være en plastfri festival innen utgangen av 2022.

Telegrafbukta er Tromsøs utfartsområde nummer én, og et ”hellig» sted for alle tromsøværinger. For oss som festivalarrangør medfører dette et stort ansvar. Siden starten i 2004 har vi brukt mye tid og ressurser på miljøarbeid og vi har iverksatt en rekke tiltak for å kvalitetssikre at festivalens tilstedeværelse har minimal innvirkning på naturen i Telegrafbukta. Vi har over hundre avfallsdunker tilgjengelig under festivalen og mange dedikerte frivillige miljøarbeidere som besørger kontinuerlig avfallshåndtering og opprydding underveis. Vi oppfordrer også vårt publikum til å hjelpe oss i dette arbeidet ved å benytte seg av miljøstasjonene på festivalområdet til kildesortering.

Som en del av festivalens miljøsatsning har vi pant på øl- og vinglass. For hvert glass som blir levert i «pant» på våre miljøstasjoner går 1 kr til Kafé X, et nettverkstilbud til tidligere rusmisbrukere i Tromsø. Glassene er sammensatt av nedbrytbart materiale og Remiks kvalitetssikrer forskriftmessig kompostering av disse.

Bukta har ingen egen festivalcamping, men det finnes både vandrehjem og andre billige overnattingsmuligheter i Tromsø.

Vi anbefaler forøvrig overnatting hos vår samarbeidspartner Scandic Ishavshotel

Publikumssikkerhet er svært viktig for festivalen. Festivalen har derfor et stort team av egne sikkerhetsvakter. Disse bærer gule og oransje vester. I tillegg vil både Røde Kors, Trygg Vakt og Politi være tilstede. Vær oppmerksom på at det kan oppstå stort press foran scenene. Crowdsurfing er ikke tillatt.

Det er ikke parkeringsmuligheter ved festivalområdet. Vi oppfordrer og anbefaler derfor alle å benytte seg av det utvidede busstilbudet, sykle eller gå til Telegrafbukta. Fra sentrum er det ca en halv times gange sørover til festivalområdet.

Troms fylkestrafikk setter opp ekstra avganger til Telegrafbukta fra sentrum (rute 33 fra Sjøgata) alle festivaldager. Info om dette kommer.

Taxier og privatbiler som skal hente/bringe folk til festivalen henvises til å stoppe ved krysset Mellomveien/Krognessveien (nedenfor Tromsø Museum) for å unngå kork ved festivalområdet. Det vil bli begrenset trafikk på deler av Kvaløyveien på oversiden Telegrafbukta.

Info om åpningstider for Bukta 2019 kommer.

Vi har en egen butikk for salg av merch på festivalområdet, der kan du kjøpe de offisielle buktaproduktene. Vi har også egen bod hvor det selges bandmerch.

Du kan også kjøpe merch via vår nettbutikk stasj.bukta.no →

 

Buktafestivalen arrangeres i idylliske Telegrafbukta helt sør på Tromsøya, bare en halvtimes spasertur fra sentrum.

Kart

Se illustrajonskartet eller besøk Google Maps med veibeskrivelse.

Fler bilder i vårtbildegalleri

Alle rettigheter Bukta Tromsø Open Air Festival | Org. nr: 986 771 573

Post: Postboks 327, 9254 Tromsø | Besøk: Tvibit. Parkgata 27/29 (gamle brannstasjonen)

Booking: booking@bukta.no | Generelle henvendelser: post@bukta.no

Kjeks, rock og informasjonskapsler

Gnistdesign.no