Sjømatpris!

I går fikk vi Arktisk Sjømatpris. Det var veldig hyggelig å få en slik anerkjennelse, og en pris som betyr utrolig mye for oss. Tusen takk! Siden starten har kortreist og lokal sjømat vært en viktig og integrert del av vår profil. Sjømat-tilbudet på festivalen er noe vi jobber aktivt med og virkelig legger vår stolthet i, både med tanke på maten vi serverer publikum og frivillige, men også artistene som spiller på festivalen vår. Dette er selvfølgelig ikke et arbeid vi gjør alene. Vi har gjennom mange år samarbeidet svært godt med engasjerte og flotte mennesker fra viktige sjømatorganisasjoner som Godfisk, Norges Råfisklag og Norges sjømatråd. Disse har tilført både kompetanse, ressurser og energi, og en god porsjon guts og pågangsmot. Vi har lært utrolig mye av dere, og ikke minst, vi har hatt det voldsomt artig i lag. Takk for det.
Vi må også nevne våre engasjerte, entusiastiske og kompetente sjømat-partnere, Scandic Ishavshotel / Roast Restaurant Tromsø og Kjøkkensjefen, som står for utmerket servering i Bukta. Og, sist men ikke minst, vår fantastiske hovedsamarbeidspartner Lerøy som hvert år stiller med deilig sjømat (uten tvil verdens beste laks!) til både frivillige og publikum. Tusen takk til dere. Det er også på sin plass å trekke frem to enkeltpersoner, som med kraft og engasjement bidrar til både innovasjon, gjennomføringsevne og godt humør. Lise Mangseth og Bengt Gøran Thorbjørnsen! Dere er begge unike og spesielle mennesker som vi ikke hadde klart oss uten. Dere gjør arbeidet med Bukta både inspirerende og spennende. En ekstra takk til dere, dette er også deres pris. Hurra for sjømat! Foto: Make Kähkönen
2

Publisert 21.09.2015

Hoved­samarbeidspartnere